Persoonlijke coaching

Een goede coach helpt  je om je snel je doel te bereiken, of dit nu ligt op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, een leuker leven, meer zelfvertrouwen, of het maken van de soms o zo ingewikkelde keuzes. Mijn ervaring is dat er gemiddeld slechts 3-6 gesprekken nodig zijn voor waardevolle en duurzame resultaten.

Mijn specialiteit is om je snel tot inzicht te laten komen over wat je zelf kan doen om meer energie, minder stress en meer tevredenheid over je leven  te krijgen.

Wanneer je je één van de onderstaande vragen herkent, dan kan je overwegen om een afspraak met mij te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

  • Wil je minder stress in je leven en meer rust in je hoofd?
  • Wil je meer zelfvertrouwen en leren blij te zijn met jezelf? 
  • Wil je weten hoe je kan leren kiezen tussen alles wat (jij) kan in je leven?
  • Wil je inzicht in en grip op wat voor jou de zin is van het leven? (filosofische coaching)

Zakelijk informatie over persoonlijke coaching:

Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik vragen naar jouw verwachtingen en wensen. Dit om goed te kunnen begrijpen wat jij wilt bereiken, maar ook zodat ik weet wat je verwacht en wenst van mij. Ik zal vervolgens eerlijk zijn over de verschillende mogelijkheden die coaching jou kan bieden en jij kan eerlijk zeggen of je het ziet zitten, of toch nog maar niet. Als je besluit verder te gaan, maken we afspraken over de duur en kosten van het coachingstraject. Voor een gesprek van 1-1.5 uur vraag ik 80 euro exclusief BTW.

Goed om te weten

Als gediplomeerd personal-coach heb ik sinds 2007 een eigen bedrijf: iBlaes. Daarnaast werk ik ook bij Visiom (een landelijk netwerk van Post-HBO gecertificeerde leefstijlcoaches).

Ik ben als gecertificeerd leefstijlcoach aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland. Dit betekent onder andere dat ik de grootste mate van professionaliteit nastreef en dat ik me houd aan de geheimhoudingsplicht. Je kan meer lezen over de missie en doelstellingen van deze beroepsvereniging op BLCN.nl  
Voor mijn eigen ontwikkeling en om mijn kennis actueel te houden, volg ik verschillende opleidingen, cursussen en workshops. Ook heb ik regelmatig intervisie en supervisie met andere coaches.

Naast individuele leefstijlcoaching doe ik met veel plezier verschillende leefstijlcoach-opdrachten bij diverse bedrijven via Visiom,  Fitzcompany. Tevens ben ik gecertificeerd trainer Positieve Gezondheid.

Share