CooL (GLI) in Wildervank en Veendam (Groningen)

Als BLCN-leefstijlcoach begeleid ik het CooL-programma (Coachen op leefstijl) in Wildervank/Veendam. Het programma wordt vanuit de basisverzekering vergoed en duurt in totaal 2 jaar. Gedurende die tijd krijg je 2x 8 groepsbijeenkomsten van 1.5 uur en 2x 4 individuele gesprekken van 30-60 minuten.
CooL heeft als doel dat je afvalt en dat je je gezonder, fitter, energieker en meer ontspannen gaat voelen. Je gaat met mijn hulp zelf acties bedenken en uitvoeren die bij jou passen en die jij vol kan houden en jou resultaat gaan opleveren.

Om mee te mogen doen aan CooL moet je ouder zijn dan 18 en een BMI hoger dan 30 hebben (of hoger dan 25 en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten). Natuurlijk is motivatie belangrijk en ook is een verwijzing van je huisarts noodzakelijk.

Voor meer informatie over de gecombineerde leefstijlinterventie CooL en heb ik hieronder een PDF van het globale programma toegevoegd, maar je kan ook kijken op de website van het Expertisecentrum voor Leefstijlinterventies.

Heb je interesse in CooL en wil je op de wachtlijst voor de nieuwe groep die start in het derde kwartaal van 2024, mail dan naar Isabelle op: info@iblaes.nl

Share