CooL (GLI) in Groningen en Veendam

Vanaf september 2021 weer intakegesprekken voor nieuwe CooL-groep(en) begin november 2021

Sinds 1 januari 2019 wordt Leefstijlcoaching vergoed vanuit de Basis-zorgverzekering. Je kan kiezen uit drie goedgekeurde programma’s: De Beweegkuur, Slimmer en CooL.
Om mee te mogen doen aan een GLI moet je ouder zijn dan 18 en een BMI hoger dan 30 hebben (of hoger dan 25 en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten). Natuurlijk is motivatie belangrijk en ook is een verwijzing van je huisarts noodzakelijk.

Als BLCN-leefstijlcoach geef ik het CooL programma in Wildervank/Veendam en in de stad Groningen. Het programma duurt in totaal 2 jaar en gedurende die tijd krijg je 2x 8 groepsbijeenkomsten van 1.5 uur en 2x 4 individuele gesprekken van 30-60 minuten.
Het programma heeft als doel dat je afvalt en dat je je gezonder, fitter, energieker en meer ontspannen gaat voelen. Je gaat met mijn hulp hiervoor acties bedenken en uitvoeren die bij jou passen en die jij vol kan houden en jou resultaat gaan opleveren.

Voor meer informatie over CooL en heb ik hieronder een PDF van het globale programma toegevoegd, maar je kan ook kijken op de website van het Expertisecentrum voor Leefstijlinterventies.

Heb je interesse? Dan kan je me altijd mailen op info@iblaes.nl of bellen op 06-14027578

Vanaf september 2021 weer intakegesprekken voor nieuwe CooL-groep(en) begin november 2021

Share