Reacties

Isabelle is een coach die de vinger heel goed op de zere plek weet te leggen. Aan de hand van vragen waardoor je bij jezelf naar binnen gaat kijken. In het begin heel eng, maar omdat het in een veilige omgeving en op basis van een gelijkwaardige relatie gebeurt, ben ik tot mooie inzichten over mezelf gekomen. Ik heb door onze gesprekken veel meer waardering en liefde voor mezelf als mens gekregen. Het leven voor gevorderden heb ik mede dankzij haar positieve en vooral eerlijke coaching inmiddels aardig onder de knie.
Isabelle zal je niet vertellen wat je wilt horen. Is eerlijk in haar mening en haar vraagstelling. Ze zal je geen plichtmatige vragen stellen, omdat ze dat geleerd heeft op de opleiding tot life-coach. Haar vragen komen voort uit het oprecht willen weten wat jij vindt en voelt. Aan de hand daarvan vertelt ze je niet wat je moet doen, maar coacht ze je zo dat je er zelf achter komt wat je wilt. Het komt regelmatig voor dat ik in de dagen na een afspraak bij haar verschillende aha momenten heb en tot mooie inzichten kom. Ik vind een afspraak met Isabelle, een cadeautje voor mezelf.
Dank voor je fijne coaching. Als ik je nodig heb, weet ik je te vinden
Lieve groet,
Marielle

Isabelle is een zeer betrokken en oprechte coach die innig en vakkundig met je meedenkt. Helemaal super! A.

Ik ging naar Isabelle toe met het idee te gaan werken aan mijn overgewicht. Nou is dat wel haast het laatste waar ik mee bezig ben geweest! Ze heeft me begeleid in het zelf denken en me geleerd naar mijn normen en strategieën te kijken. Hierdoor is mijn zelfbeeld/eigenwaarde gegroeid. Ik ben daar niet direct gewicht mee verloren, maar ben wel beter voor mezelf gaan zorgen en beter over mezelf gaan denken. Isabelle stelt je ontzettend moeilijke vragen, maar daardoor maakt ze wel dat je het zelf bedenkt! Daarmee wordt het je eigen proces en niet die van een coach of een methode. Waar ik me eerst ontzettend druk maakte over mijn dikke buik en mijn onvermogen om daar toch iets aan te doen (wat ben ik toch een dom dik mens) zijn de gedachten nu: wat ben ik een mooi, uniek mens die goed genoeg is! (die dikke buik, tja, misschien hoort die bij mij maar misschien wordt ie ooit nog kleiner als ik de discipline van werkelijk eten naar behoefte ook onder de knie krijg. Lukt dat niet: soit! Ik ben goed zoals ik ben)
Alyda

Isabelle, bedankt dat je een tijdje met me opgetrokken bent, mij hebt geholpen mijn valkuilen te leren herkennen. En vooral dat je me hebt geleerd wat mijn waarden en behoeftes zijn, en om goed voor mezelf te zorgen. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen, ik zie de toekomst zonnig tegemoet!
Marieke

Isabelle, je bent een betrokken en deskundige coach. Ook heb je veel geduld, ben je enthousiast en weet je iemand aan te moedigen om door te zetten. Mijn doel was afvallen, dit heb ik niet gehaald. Ik heb echter veel geleerd over bijvoorbeeld mijn manier van leven en hoe ik dat met hele kleine stapjes om kan buigen naar een manier van leven die gezonder is, waardoor ik mij minder gestrest voel, fitter voel, anders in het leven sta en geen vluchtweg(eten) meer nodig heb. Ik MAG ipv dat ik MOET. En zoals jij beloofde: uiteindelijk zal dit leiden tot gewichtsverlies.
H.

Isabelle heeft mij fantastisch geholpen ik voel me als herboren, gereset, dit was erg nodig, in relatief korte tijd ben ik er helemaal bovenop. Ik ben voor ” iedereen zo’n fantastische coach!!”
Hadewij

In tegenstelling tot wat ik dacht, is dit geen dieet, maar een zoektocht naar jezelf en naar tevreden zijn met jezelf door het toepassen van de vijf basisprincipes. Isabelle heeft geleerd om mij in te laten zien dat ik goed ben zoals ik ben. Dat geeft rust en vertrouwen in jezelf. Isabelle Bedankt! T.

Isabelle is een heel prettig persoon waarbij je je al snel op je gemak voelt en ze coacht met humor, een stijl die mij persoonlijk erg aanspreekt. Ze stelt vragen die je enorm aan het denken zetten, lang na de sessie. De lol die zij heeft in de “hobby” van gezond eten en goed voor jezelf zorgen werkt zeer aanstekelijk en heeft mij het afgelopen halfjaar enorm geholpen. Isabelle, bedankt!
Annet

Elk gesprek met Isabelle vond ik erg verhelderend. Net op een andere manier de vraag stellen, op een andere manier een inzicht geven, heel erg passend bij mij als individu. In het eerste gesprek stelt ze ook de vraag wat je verwacht van haar. Hier houdt zij erg goed rekening mee en past zij toe in haar coaching. Al met al een erg prettige samenwerking en genoeg handvatten om mee verder te kunnen! Zowel in het jezelf leren kennen en het daaruit voortvloeiend gewichtsverlies. Ik kan Isabelle meer dan aanraden! F.

Op een hele prettige en persoonlijke manier heb je me geholpen me beter over mezelf te voelen, waardoor ik bij onrust niet meer naar allerlei eten hoef te grijpen. Fijn dat je doorvraagt op sommige momenten wanneer dat nodig is. Ook de humor die je in de gesprekken weet te brengen, heb ik zeer gewaardeerd! N.

Isabelle is een vrolijke, evenwichtige vrouw die een goed voorbeeld geeft. Positief maar reëel. Ze staat voor wat ze predikt, en dat voel je. Een fijn mens. J.

Ik heb in Isabelle een coach gevonden die altijd vanuit de noodzakelijke afstand maar vooral oprechte betrokkenheid me verder helpt om de draad weer op te pakken en ervoor zorgt dat ik mijzelf de juiste vragen ga stellen. Isabelle stimuleert mij vooral om zelf de kleine stappen te gaan nemen die nodig zijn om af te vallen en me lekkerder te voelen in mijn lijf. Ze heeft me in het afgelopen jaar geleerd om niet in grote ingewikkelde doelen te denken, maar te leren zien wat het eerste kleine stapje kan zijn op weg naar een beter lijf, meer rust en meer contact met mezelf. Ze heeft me altijd gesteund in het vertrouwen dat dat de goede weg is, ook al voelt het bij regelmaat kwetsbaar en onmogelijk. Ze blijft daarin altijd de rust zelve en kan er goed tegen dat sommige onderwerpen elke keer weer langskomen, zolang ze niet zijn opgelost. Isabelle laat zich niet verleiden om dingen voor me op te lossen, hoe lastig ik dat ook vind, het helpt me wel verder om zelf aan de oplossingen te werken. Isabelle gebruikt daarbij ook vaak originele en simpele oefeningen die mij aan het denken hebben gezet. Vaak draagt ze ook een goed boek of een goede uitspraak aan die helpt bij het hele proces. Isabelle werkt vanuit het idee dat afvallen alleen lukt als je goed in je vel zit en dat afvallen niet alleen met minder of beter eten te maken heeft. Ook rust en voldoende slaap en geloven in je lijf zijn van belang. Dat bredere perspectief is winst voor mij. Hoe moeilijk het soms ook is om te vertrouwen dat ik het zelf kan oplossen na een gesprek met Isabelle lukt het me altijd weer om zelf de draad op te pakken. Het is een heel fijn gevoel dat ze altijd beschikbaar is om samen het spoor weer te zoeken. Ik gun iedereen een coach zoals Isabelle.
Helene

Voor ik met de training begon dacht ik al veel te weten over voedsel en over redenen om te eten. Ik ben al jaren vegetariër en dacht heel bewust met voedsel om te gaan. Ik wist ook precies wanneer ik ‘fout’ bezig was, maar kon dat maar niet veranderen. Nu heb ik in een paar gesprekken met Isabelle en ook door een aantal rake oefeningen geleerd waarom ik teveel eet. Daarmee heb ik voor het eerst in jaren het gevoel dat ik echt iets kan veranderen aan mijn eetgewoonten. Het gaat wel een tijdje duren om die jarenlange gewoonten te veranderen, maar het gaat me vast lukken. Ik weet nu weer dat eten vooral leuk en lekker is!
Jèt

Isabelle is rustig, betrokken met de juiste afstand en zakelijkheid, waardoor je niet het gevoel krijgt dat je je, naast met jezelf, ook nog moet bezig houden met haar welzijn. Je wordt daardoor geconfronteerd met jezelf en kan niet wegvluchten in zorgen voor een ander. Dat komt de coaching ten goede. A.

Ik heb Isabelle ervaren als een hartelijke integere persoon die met ervaring en inzicht mij heeft begeleid om een goed beeld van mijzelf te krijgen. Ik heb van haar geleerd wat ik kan doen om een gelukkiger mens te worden, daarvoor ben ik haar dankbaar. Ik beveel haar als coach aan. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar met haar advies gaat dat een stuk gemakkelijker en beter.
Groet van Rita

Ik heb in het verleden een aantal hulpverleners gesproken die zich vooral bezig hielden met wat er in mijn verleden is gebeurd en hoe dat nu invloed heeft op mijn struikelblokken. Na deze gesprekken was de coaching van Isabelle een grote stap vooruit. Het graven in het verleden hielp mij niet, ik wilde kijken naar het nu en de toekomst en dat is precies waar zij zich op richt. Er was alle ruimte om te bespreken wat mij het meeste bezig hield en Isabelle kon deze onderwerpen altijd goed aanvullen met nuttige oefeningen. Bij vragen waar ik zelf niet uitkwam wist ze precies de goede vragen aan mij te stellen die ervoor zorgden dat ik aan het eind van het gesprek zelf het antwoord gaf op mijn eigen vragen. Ik heb Isabelle ervaren als een zeer betrokken en begripvolle coach. Ze leefde met mij mee in mijn ervaringen en gevoel en vond niks raar. Alles kon en mocht gezegd worden en werd ook serieus genomen. Het belangrijkste dat ze mij mee heeft gegeven is dat het niet erg is om soms vreselijk te twijfelen, dat het niet erg is om moeilijke gevoelens toe te laten en dat ik bij alles wat ik doe of denk niet moet vergeten dat ik er ook mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben.
Janneke

Share