Leefstijlcoaching

Het veranderen van je leefgewoontes is makkelijker gezegd dan gedaan: er staan verleidingen in de weg en ook praktische bezwaren die je elke keer weer doen zwichten voor bank, tv, teveel eten en andere niet-altijd-zo-gezonde-gewoontes.

Wil jij echt je leefgewoontes veranderen voor een gezond lijf en een blij hoofd? Dat kan!

Bij Visiom hebben we rond vier gezondheidstruikelblokken (en belangrijke levensvaardigheden) een programma opgebouwd. Alle onderdelen zijn natuurlijk ook los van elkaar te volgen.

  • Heb je de basiskennis over gezond leven al, maar lukt het je niet om te voelen wat je lijf nodig heeft en kom je daardoor van alles tekort? Dan is de module “Je Lichaam en Behoeftes leren kennen” wat voor jou.
  • Is stress en tijdgebrek een terugkerend probleem en weerhoudt je dat ook nog eens om je leefgewoontes te veranderen? Het onderdeel Je Tijd en Energie leren managen gaat je zeker helpen.
  • Lukt het je niet altijd om erachter te komen wat je zelf nu eigenlijk wil en vind je het moeilijk om jezelf te blijven bij anderen? Daarover gaat de module Zelfontwikkeling en Communicatie en het werkt goed om rust en zelfvertrouwen (terug) te krijgen.
  • Misschien gaat gezond leven je meestal wel goed af, alleen niet op die dagen dat alles en iedereen moeilijk lijkt te doen, of op die momenten dat je ontevreden bent met jezelf…dan vlucht je toch weer in je oude gewoontes van teveel eten, drinken, tv-kijken… Omdat het meer dan handig is om ook op de minder makkelijke dagen goed voor jezelf te kunnen zorgen, is er nog het onderdeel Omgaan met Onrust. Dat scheelt.

Voor meer informatie of een afspraak kan je me een mailtje sturen: isabelle@visiom.nl  of kijken op de website van Visiom: www.leefstijlcoaching.com

Behalve voor Visiom doe ik met veel plezier verschillende leefstijlcoach-opdrachten  bij diverse bedrijven via Fitzme (www.fitzme.company) en Charly Green (www.Charlygreen.nl)

Share