Werk-privé balans…is dat nou zou moeilijk?

De drukke werkweken vóór kerst zijn bij mij in volle gang. Mede druk door alle voorbereidingen die getroffen moeten worden voor de nog drukkere weken na kerst. Ja… het gaat goed met mij. Werktechnisch dan. De balans werk-privé is soms een beetje zoek, dat vindt ook het vriendje. Die ziet mij graag, maar nu te weinig.

Omdat bij mij in dit soort drukke tijden soms ook de inspiratie ver te zoeken is, geef ik jullie dit keer een inzicht afkomstig van TED.com, een van mijn favoriete websites. Hieronder de link naar een inspirerend pleidooi voor een andere kijk op de werk-privé balans en hoe dat zelfs de wereld kan verbeteren. De speech duurt 10 minuten. http://www.ted.com/talks/nigel_marsh_how_to_make_work_life_balance_work.html

Heb een goede decembermaand lieve lezers!

Share